2 Mayıs 2016 Pazartesi

YPG militanları Amerikan askerlerine masum halkın koordinatlarını gösteriyor!


YPG militanları Amerikan askerlerine masum halkın koordinatlarını gösteriyor!
YPG sürekli Amerika'ya masum halkın havadan bombalanması için koordinat bildiriyor.

İncirlikten kalkan Amerikan uçakları YPG militanlarının verdiği koordinatlarla teröristleri değil masum sivilleri vuruyor! Bölgede bilinçli olarak Kürtler, Araplar ve Türkmenler toplu olarak şehit ediliyor!
YPG Amerikan askerlerine İşid’in mevzilendiği mağaraların ya da İşid’in silah depolarının koordinatlarını vermiyor. Tam tersine sivil halka ekmek dağıtan fırınların, hastanelerin koordinatlarını veriyor.
Yine aynı şekilde hem Fransa, hem Rusya sivil halkı tepeden bomba yağmuruna tutuyor. Masum kadınların ve çocukların olduğu Pazar yerleri acımasızca dümdüz ediliyor. RusyaTürkmenistan’da su arıtma tesisini vuruyor. Böylece aşama aşama Müslüman yok ediliyor.
Türkiye hiçbir şekilde bu Müslüman kıyımına alet olmamalı ve hava sahalarını ne Amerika’ya, ne Fransa’ya ne de başka bir devlete açmamalıdır. Ortada vurulan tek bir İşid’li yoktur, tam tersine milyonlarca masum Müslüman derin devletler tarafından şehit edilmektedir. Türkiye böylesine büyük bir günahın vebalini hiçbir zaman yüklenmemelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder