2 Mayıs 2016 Pazartesi

Neden hala PKK’ya karşı ağırdan alınıyor?


Neden hala PKK’ya karşı ağırdan alınıyor?
Türkiye'de acil milli seferberlik ilan edilmeli, 4 milyon kişi askere alınmalı.

Her gün Güneydoğu’da birer ikişer askerlerimizi şehit etmeye devam ediyor kalleş PKK. Şehit haberi gelmeyen gün yok. Her Allah’ın günü haberlerde şehitlerimizi izliyoruz. Şehitlerimiz için çok büyük bir şeref, çok büyük bir güzellik.
Fakat hala askerlerimiz hiç durmadan şehit edildiği için burada bir gariplik, ağırdan alma, değişik bir sakinlik olduğu hissediliyor. Devlet neden teröre karşı geniş çaplı önlem almıyor diye düşünüyor herkes. Neden öldürücü darbeyi indirmiyor? Neden Kandil dümdüz edilmiyor? Neden üniversitelerdeki PKK’lılar okuldan atılmıyor? Neden caddelerdeki PKK’lılar gözaltına alınmıyor, neden yüzlercesi tutuklanmıyor?
Bu kalleşler bir sivil vatandaşımızı ya da askerimizi göz göre göre herkesin gözü önünde şehit ediyorlar. Kalkıp tarihi bir camimizi yakıyorlar. Yola mayın döşeyip araçları patlatıyorlar. Üniversitelerde olay çıkarıyorlar. Sonra da ellerini kollarını sallaya sallaya oradan yürüyerek ayrılıyorlar. Hiçbiri yakalanmıyor, hiçbiri tutuklanmıyor. PKK’nın yaptığı bütün eylemler yanına kar kalıp, PKK şımardıkça şımarıyor.
Neden Türk devleti ve askeri olarak PKK karşısında aciz kalalım? Türk devleti acil önlem alsın. Türkiye şu anda topyekün saldırı altında. Gerekirse seferberlik ilan edilsin. Teröre karşı mücadelede ağırdan alma olmaz! Teröre karşı Türkiye çapında her partinin, her kurumun, her kuruluşun içinde olacağı büyük bir manevi seferberlik, devlete destek, orduya destek tarzında olağanüstü bir atak, olağanüstü bir kardeşlik başlatılması lazım. Çünkü Türkiye şu anda 2. Kurtuluş Savaşı’nı veriyor!
Devlet alsın 4 milyon vatandaşı askere. Asker inletsin Güneydoğu’yu. Sokaklarda, üniversitelerde azgınlık yapanların yüzlercesini atsın hapse. Kandil’e de çevirsin füzeleri. “Çıkmazsanız vuracağız” desin. Bakalım o zaman böyle şımarabiliyorlar mı?
Türk milleti PKK’ya karşı ağırdan alındığını görmek istemiyor, devletin bir an önce ezici gücünü göstermesini bekliyor. Devletimizden çok acil ataklar bekliyoruz. Kandil’in nasıl dümdüz edilip ovaya çevrileceğini bu linkten seyredebilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder