1 Mayıs 2016 Pazar

İkiz kulelere karşı Irak, Beyaz Saray’a karşı Suriye!


İkiz kulelere karşı Irak, Beyaz Saray’a karşı Suriye!
Büyük Ortadoğu Projesine göre Ortadoğu'daki tüm ülkeleri parçalayıp yönetecekler.

Fransa’nın üzerine “Paris’ten Sevgilerle” yazılı füzelerle vurulmasının ardından tabii ki İşid’de boş duracak değildi. Onlardan da Amerika’ya karşı yeni, tehdit dolu bir video geldi, Şöyle diyorlar videoda: "Fransailkti, sırada Washington var, sözde beyaz olan saray ile bitireceğiz, bu sarayı ateşimizle siyaha dönüştüreceğiz."
Teröre terör ile karşılık vermenin ne kadar yanlış olduğu bu videodan da açıkça görülüyor. Peki İşid’in yayınladığı bu video bize neyi gösteriyor: Dünya derin devletleri terörü kullanarak Ortadoğu’da çok daha fazla Müslüman’ın canını alacak, bu çok net anlaşılıyor. Yapılan savaşların kime yaradığına bakarsanız o zaman bu savaşların neden çıkarıldığını da anlarsınız.
Geçen sefer İkiz kuleleri vurmuşlardı. Güya suçlu Usama bin Ladin’di!Tüm dünyada karış karış bu kendi yarattıkları hayali düşmanı aradılar. Sonra da Irak’ı paramparça ederek esas amaçlarını yerine getirdiler.
Hatırlarsanız Irak’ın kanlı işgâlinden sonra Bush bir konuşmasında “Şu kitle imha silahlarının bir yerlerde olması gerekiyor. Belki buranın altındadır.” diyerek (o sırada gülerek masanın altını gösteriyor) dünya ile, öldürülen, evsiz kalan, ailesiz kalan, tecavüze uğrayan ve işkence gören milyonlarca Iraklı ile dalga geçmişti. Çünkü bir Evanjelik olarakArmagedon’un başlatılmasında Müslümanları yok etmekle görevliydi. Bu videonun 5.09’uncu dakikasında Bush ve salondakiler “Irak’daki kitle imha silahları belki de masanın altındadır” diyerek kahkahalarla gülüyorlar:
Söylediğim gibi şimdi sıra Beyaz Sarayı vurup yeni belirledikleri suçlu İşid’i ortadan kaldırmaya ve Suriye’yi haritadan silmeye geldi!Tabii önce Suriye’yi sonra da belirledikleri diğer Müslüman ülkeleri haritadan silecekler. Yani İkiz kulelere karşı Irak, Beyaz Saray’a karşı Suriye ve diğerleri…
Amerika’da Evanjelikler yaptıkları gizli planlarla her ne kadar Armagedon’u başlatmaya heveslenseler de, Müslümanları kazıyıp tüm dünyaya hakim olmayı amaçlasalar da bunu asla başaramayacaklar. Hz. Mehdi ve Hz. İsa tüm planlarını, oyunlarını, tuzaklarını bozacak ve kaderde belirlendiği gibi İslam son kez dünyaya hakim olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder