2 Mayıs 2016 Pazartesi

Hz. Mehdi hakkında bilinmeyen detaylar, önemli ayrıntılar...


Hz. Mehdi hakkında bilinmeyen detaylar, önemli ayrıntılar...
Hz. Mehdi'nin en büyük yardımcısı ona biat eden Hz. İsa olacaktır.

Bu dönemde yaşayan insanlar  Allah’ın izniyle Hz. Mehdi’yi görecekler. Bu yüzden hem çok kısmetliler, hem de çok bereketli bir dönem onları bekliyor. Bu öyle büyük bir bolluğun, öyle büyük bir zenginliğin yaşanacağı bir dönem olacak ki, insanlar hem maddi, hem de manevi berekete kavuşacaklar. Gönülleri zenginleşecek, herkes birini sevecek, herkes birbirini kollayacak. Mal o kadar artacak ki, insanlar “benim ihtiyacım yok” diyerek malı almaya yanaşmayacaklar.
Hz. Mehdi ile ilgili peygamberimiz çok fazla hadis söylemiş. İslam’ı son kez dünyaya hakim edecek bu mübarek insanı çok detaylı tarif etmiş. Şimdi biz de biraz Hz. Mehdi hakkında detay verirsek;
Mehdi en yüksek vicdandaki insandır. Siyasetçi değildir. Sadece sevgi öğretmenidir. Herkesin birbirini sevmesini sağlar, şiddeti ve dehşeti ortadan kaldırır. Sevgiyi geliştirir. 
Mehdiyet’e karşı olan hiçbir hareket başarılı olamaz. Hz. İsa Mesih’in inişini ve Hz. Mehdi’nin zuhurunu reddeden her hareket yenilir. 
Nasıl deccal az bir kuvvetle İslam alemine şu an hakim oluyorsa Hz. Mehdi’de az bir kuvvetle hercü merc olmuş bir dünyayı birleştiriyor, az bir kuvvetle dünyaya hakim oluyor. Bu Allah’ın kanunudur. Hep az bir topluluk çoğunluğa üstün gelmiştir. Mehdiyetin hakim olmasında melekler ve Hz. Hızır devrededir.
İnsanlar şu anda bağnazların yüzünden akın akın dinden çıkıyorlar. Hz. Mehdi ile yeniden akın akın dine girecekler. Ama o tabii bu çok süratli bir akındır. Hz. Mehdi’nin zuhuruna yakın o akınlar, o toplu İslam’a girişler kitlevi olacaktır.
Hz. Mehdi geldi. Hz İsa Mesih da geldi ama zahir olmuyorlar. Onların çıkış vaktini, zahir olmasını, Cenab-ı Allah hazırlıyor. Olaylar, akıl almaz boyutlara varacak. Daha bir faslındayız biz. Yani Suriye’de, Irak’ta bölgede olaylar akıl almaz tırmanacak. Bunları katlayacak şekilde tırmanacak, daha büyük olaylar olacak. Ondan sonra Cenab-ı Allah Mehdisi’ni zahir edecek. 
Hz. Mehdi sevgi, merhamet, şefkat, akıl, dostluk, güzellik, sanat, estetik insanıdır. Avrupa zaten kabul edecek, Amerika zaten kabul edecek, bütün dünya masonluğu severek kabul edecek, bütün Tapınak Şövalyeleri, Gül Haç Teşkilatı ve bütün dünya derin devletleri kabul edecek. O yüzden dünyanın imamı oluyor Hz. Mehdi.
Türkiye’nin zorda olması, Ortadoğu’nun zorda olması Mehdiyet planının bir şartıdır, yani kaderin bir şartıdır. O plan gereğince bunlar oluyor ve olmaya da devam edecek. Ahir zamanda Suriye’nin parçalanması, Irak’ın parçalanması tamamen Mehdiyet’le ilgilidir. Hadislere baktığımızda bu, ışık gibi görünür. Çok açık sarihtir. Zorluk olmadan, insanlar yalvarmadan Hz. Mehdi zuhur etmeyecektir.
Bu akan görüntüde, bu filmin sonunda Mehdiyet tüm dünyaya hakim oluyor. İsa Mesih zuhur ediyor, Hz. Mehdi zuhur ediyor, PKK bitiyor, komünizm bitiyor, Darwinizm bitiyor. Şu an hop oturup hop kalkıyor insanlar, ama hepsi gerekiyor. Ama bakacaklar ki Mehdiyet hayret edilecek yollardan başarılı olmuş ve tüm dünyaya hakim olmuş.
Hz. Mehdi bir an dünyadan çekilse kıyamet kopar. On dakika çekilmiş olsa kıyamet kopar. Onun için melekler Hz. Mehdi’nin çevresinde akıl almaz bir titizlikle müthiş bir blokaj meydana getiriyorlar. Hadislerden bunu görüyoruz. Cebrail ve Mikail hiç yanından ayrılmıyorlar.
Hz. Mehdi cemaati Hicri 1506’ya kadar devam ediyor. Hicri 1506’dan sonra tebliğin şekli, sistemi tamamen değişiyor. Yani artık Müslümanlar adeta masonluk gibi çok gizli özel işaretlerle görüşüyorlar, özel sembollerle tanışıyorlar. Çünkü Müslüman olan herkesi öldürecekler. Kuranyakılacak, ibadete ait hiçbir şey yok. Camiler yıkılacak, mescitler yıkılacak. Kabe’yi yıkacaklar, Kabe’nin dümdüz arazisi kalacak. Mukaddesata ait hiçbir şey bırakmayacaklar. Kıyamet iman etmeyenlerin üzerine kopacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder