2 Mayıs 2016 Pazartesi

CNN Türkiye’nin Güneydoğu’sunu Kürdistan olarak gösteriyor!


CNN Türkiye’nin Güneydoğu’sunu Kürdistan olarak gösteriyor!
Türk devleti bu tarz haberlerde ciddi tedbir alıp özür diletmeli ve haritayı düzelltirmeli.

En son olayların birinde CNN, televizyon haberinde Türkiye’ninGüneydoğu’sunun da dâhil edildiği bir Kürdistan haritası gösteriyor.
Bir açıklama istendiğinde ise “Kürdistan” haritası için “hata yok” şeklinde cevap vermişler.
Başkanlık sistemi tartışmalarının hız kazandığı bugünlerdefederasyon ve nihayetinde Türkiye’yi parçalamaya götürecek bu plan ve oyunlara karşı çok dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü Türkiye üzerinde derin devletlerin ve politikacıların kurguladığı sinsi plan çok net bir şekilde gözüküyor.
Bu arada yerel basında da “başkanlık sistemini” güzel ve şirin gösterme çabaları da son hız sürüyor. Başkanlık sisteminin ülkemize getireceği imkânlar ballandırıla ballandırıla anlatılıyor. Oysa başkanlık sistemi Öcalan’ın dayattığı bir sistemdir ve Türkiye’yi parçalara ayırmanın diğer adıdır. Başkanlık sistemi diğer ülkelerde de bölünmenin zeminini hazırlamıştır. Fransa’daki başkanlık sistemi nedeniyle Fransa şu anda 10 parçaya bölünmeye hazırlanıyor. Her bölge kendi bağımsızlığını istiyor.
Başkanlık sistemi geldiğinde bunun federasyona neden olacağı açıktır. Türkiye’yi 20 parçaya böldüğünde artık Türkiye’nin Ortadoğu’da hiçbir ağırlığı kalmayacaktır. Böylece İttihad-ı İslam, Müslümanların birlik olması mümkün olmayacak, İslam âlemine büyük bir darbe vurulacaktır. Türkiye İslam âleminin son umududur. Yıllardır verdiğimiz 40.000 şehidi bu kutsal topraklar bölünmesin diye verdik. Başkanlık sistemine asla razı olmayacak, ülkemizi de böldürtmeyeceğiz. Bölünmez Türkiye topraklarının üzerinde gözü olanların heveslerini kursaklarında bırakacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder