9 Ağustos 2015 Pazar

İşid ile Hz. Mehdi arasındaki bilinmeyen, batın, gizli ve perdelenmiş çok acayip bir ilişki var…


İşid ile Hz. Mehdi arasındaki bilinmeyen, batın, gizli ve perdelenmiş çok acayip bir ilişki var…
Türkiye'nin İşid'e karşı savaşması ve Müslüman kanı dökmesi kesinlikle haramdır.

İşid yaşadığımız bu dönemde aniden “Siyah Bayraklılar” olarak karşımıza çıktı ve Ortadoğu bir anda kan gölüne döndü. Şimdi bu hareketi Amerika ve Avrupa uzaktan dehşetle ve korkuyla izliyor. Işid ise bu arada yayılmaya ve Ortadoğu’da şehirleri, köyleri hızla işgal etmeye devam ediyor. Peki ezici bir güç olan ve binlerce Müslümandan oluşan bu topluluğu kim durduracak, onların yanlış yolda olduklarını, Müslüman kanı dökmekle haram işlediklerini onlara kim anlatacak?
IŞİD’i durduracak tek güç İmam Mehdi’dir. Hadislere göre ‘siyah sancaklılar’ İmam Mehdi’ye tabi olacaklar ve bu şekilde IŞİD doğru yola, Kuran’ın yoluna gelecektir. Onun dışında IŞİD’i kimse durduramaz. İsterse Amerika, İsrail, Avrupa tüm güçlerini birleştirsinler, yine de İşid’i durduramazlar. Çünkü kaderlerinde yok.
Peygamberimiz hadislerinde Işid’i durduracak olanın Hz. Mehdi olacağını bize bildiriyor. Ahir zamanda yaşadığımız bu dönemde şiddet ve çatışmalar o kadar artacak ki, insanlar Hz. Mehdi’nin çıkmasını temenni eder hale gelecekler:
Büyük bir savaş olur. Neticede siyah bayraklılar galip gelir. Süfyani (Esad- Suriye) kuvvetleri kaçar. İŞTE O ZAMAN İNSANLAR MEHDİ’Yİ TEMENNİ EDERLER VE ARARLAR. (Celâleddin Suyuti'nin Tasnifinden Hadisler, Ahir Zamân Mehdisinin Alametleri, s.61, hadis no: 7.26)
Ve sonunda İşid Hz. Mehdi’ye tabi olacak, ona biat edecekler:
ve MEHDİ’NİN İTAATINA GİRERLER. (İmam-ı Suyûtî)
Fakat bunu kabul etmeyip EHL-İ BEYT’İMDEN (BENİM SOYUMDAN) OLAN MEHDİ (AS)’A VERECEKLERDİR... (Meclisî, Bihârü’l-envâr, c.51, s.87)
Peygamberimiz Hz. Mehdi döneminde savaşların son bulacağını ve tek damla kan akıtılmayacağını şöyle bildiriyor:
(Mehdi’nin) Adaleti o denli olur ki, UYKUDA OLAN BİR KİMSE DAHİ UYANDIRILMAZ VE BİR DAMLA KAN BİLE AKITILMAZ. (Meclisî, Bihârü’l-envâr, c.51, s.87)
Sonuç olarak hadislerde açıkça görüldüğü gibi Hz. Mehdi zuhur ettiğinde Işid’in kan dökmesi de tamamen duracak, Hz. Mehdi bu kıyıma asla müsaade etmeyecektir. Yine Hz. Mehdi İşid’e hurafelere uyduklarını ve Müslüman kanı dökerek haram işlediklerini anlatabilecek tek kişidir. Hz. Mehdi Işid’i içine düştükleri hurafelerden kurtaracaktır. Işid’in Hz. Mehdi’nin sözünden çıkması mümkün değildir. Zaten şu anda Işid yetkileri Hz. Mehdi zuhur ettiğinde ona biat edeceklerini söylemektedir.
Işid ile Hz. Mehdi arasındaki diğer bir ilişki de Işid’in PKK’yı bitirme konusunda Hz. Mehdi’ye destek olmasıdır. Işid ahir zamanda ateist, komünist, Deccal örgütü olan PKK’nın karşısına kaderde Allah tarafından çıkarılmış anti komünist bir güçtür. Dolayısıyla İşid, Hz. Mehdi ve PKK arasında hem gizli, hem de aleni bir ilişki vardır.
Bütün dünya Müslümanlarının yüzde 99’unda olduğu gibi IŞİD de şirk ve hastalık içindedir. Eksiklikler, yanlışlıklar içindedir. Ama Hz. Mehdi vesilesiyle hepsi bu belalardan, bu hastalıklardan, bütün Müslümanlar da dahil olmak üzere, hepsi kurtulacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder