29 Ocak 2015 Perşembe

Güneydoğu’yu vermeyi düşünen devlet adamları vatan hainidir!


Güneydoğu’yu vermeyi düşünen devlet adamları vatan hainidir!
Türk milleti Erdoğan'a ve yanındaki samimi insanlara güveniyor, Güneydoğu'yu asla vermeyiz.

Evet üzerine basa basa söylüyorum! “Güneydoğu’yu evlat katili, binlerce şehidimizin katiliÖcalan’a ve PKK’ya teslim eden, teslim etmeyi düşünen, bu seçimlerin kazanılması karşılığında Güneydoğu’yu gözden çıkaran herkes vatan hainidir. Ve vatan hainliğinden yargılanmalıdır.
Şimdi soruyorum size, topraklarımızı kolayca vermeyi düşünenler! Bu topraklar kolay mı kazanıldı? Neden Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk ve Türk milleti kenetlenip, varını yoğunu harcayıp, ellerindeki avuçlarında neleri varsa verip, kar kış demeden, çoluklarını çocuklarını geride bırakıp, kadın erkek birbirlerine kenetlenip savaştılar? Neden Çanakkale’de binlerce şehit verdik ama tek karış toprağımızı vermedik? Şimdi gelip katil Öcalan ve PKK ülkemizi bölüp Güneydoğu’da Komünist Kürdistan’ı kursunlar diye mi? Yok öyle yağma! Böyle bir kalleşliği düşünen varsa adımlarını geri atsın. Türk milleti asla topraklarının bölünmesine göz yummayacaktır. Asla ve asla şerefini, haysiyetini iki paralık etmeyecektir.
Kürt kardeşlerimiz PKK’dan nefret ediyorlar. Silahların gölgesinde gidip oylarını kullanıyorlar. PKK ev ev gezip Kürt kardeşlerimizi tehdit ediyor. Evlerini basıp Kürt kardeşlerimize büyük korku yaşatıyorlar, çocuklarını kaçırıp azılı terörist yapıyorlar. Çocukların beyinlerini Darwinist, materyalist zihniyetle yıkayıp çocukların maneviyatlarını, inançlarını öldürüyorlar. Kürt kardeşlerimiz çok onurlu insanlar. Bu haysiyetsizlerin elinde silah olduğu için Kürt kardeşlerimizi, annelerimizi çok rencide ediyorlar. PKK’nın ellerindeki silahların hepsi toplansın. Devlet bunların şımarmasına izin vermesin.
Güneydoğu'ya şu an girmek mümkün değil, birçok bölgeye. PKK at oynatıyor, yolları kapatıyor, kimlik kontrolü yapıyor. Güneydoğu’da İslam’dan Kuran’dan bahsedilemiyor, tebliğ yapılamıyor. Eli silahlı adamlar caddelerde kol geziyor. PKK orada devlet içinde devlet kurmuş durumda. Türk devleti bunu nasıl hazmediyor, nasıl görmezden geliyor, bu durum karşısında nasıl aciz kalıyor?
Türk devletinin tüm Ortadoğu’ya yetecek çok güçlü bir ordusu var. Bir avuç PKK’ya Güneydoğu’yu teslim edecek değiliz. Bu yüzden tekrar söylüyorum, tam 75 milyon Türk milleti adına. Bu devleti yönetenler iyi duysunlar: Öcalan’ı hapisten çıkaracak, Güneydoğu’yu bölüp PKK’ya teslim edecek kimse daha anasından doğmamıştır. Türk milleti ne Öcalan’ın hapisten çıkarılmasına, ne de Güneydoğu’nun bölünmesine asla razı olmayacaktır. 2007’den beri “silah bırakacağız” diyen PKK her seferinde daha da azmış ve iyice şımarmıştır.
Türkiye’de ana fikir Türkiye’nin bölünmemesi yönündedir. Halkın %99’unun kanaati budur. Tek devlet, tek bayrak, tek millet. Kürt kardeşlerimiz de aynı görüşte, biz de aynı görüşteyiz. Bu devleti yönetenler bunu çok iyi bilsinler, ne PKK’nın ne de Öcalan’ın şımarmasına artık müsaade etmesinler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder