28 Aralık 2014 Pazar

İşte Hilary Clinton'ın destek verdiği kadın PKK teröristler!


İşte Hilary Clinton'ın destek verdiği kadın PKK teröristler!
Kadın teröristler silahlarını Amerika'ya doğrultsalar, ancak o zaman mı terör örgütü olacaklar?

Geçtiğimiz günlerde Hilary Clinton çıkıp son derece anlamsız şöyle bir açıklama yaptı: “Kürt kadınları IŞİD’e karşı savaşta büyük bir rol oynuyor. Kadın savaşçıların desteklenmesi için elimizden gelen her desteği onlara sunmalıyız.”
Acaba Hilary Clinton kendi Amerikan vatandaşlarına acımasızca saldıran bir terör örgütüne Türkiye sahip çıksa ve onları destekleme mesajı verse ne yapardı? Yabancı basında yer alacak yayınları gözlerinizin önüne getirebiliyor musunuz? Türkiye’yi teröre destek veren ülke olarak yerden yere vururlardı! Ama iş Türkiye’ye gelince öyle olmuyor. Tür askerini acımasızca katleden kadın teröristleri Amerika rahatça destekleme kararı alıyor. Bu şekilde haberler çıktığında bizim devlet yetkilileri de gereken cevapları vermeli. 11 Eylül’ü her fırsatta kullanan, bu bahaneyle Afganistan’a ve Irak’a saldırıp yüzbinlerce masum insanı katleden Amerika bir anda dünyanın en acımasız terör örgütünün safına geçiyor!
Terörist olduktan sonra kadın, erkek ne fark eder? Teröristin cinsiyeti olur mu? Amerika PKK’lıları “zavallı kadınlar, onlara destek olalım” imajıyla tüm dünyada masum göstermeye çalışıyor. Hâlbuki bunlar dağda oldukça sıkı “adam katletme, okul bombalama, karakol bombalama, Kürt gençleri kaçırıp dağa kaldırma” eğitimi alan azılı kadın teröristler! Türk devleti böyle açıklamaların altında kalmasın, gereken cevabı hemen versin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder