9 Kasım 2014 Pazar

İttihad-ı İslam kurulmuş olsaydı ne İşid ne PKK böyle şımaramazdı...


İttihad-ı İslam kurulmuş olsaydı ne İşid ne PKK böyle şımaramazdı...
Şimdi batılı güçler birleşip Işid’i yok etmek için asker gönderiyorlar ve bölgeyi aynı zamanda da havadan vurmayı planlıyorlar. Bu karşılıklı büyük bir katliamın başlaması demek. Bir yandan Işid Müslümanları kırıp geçirecek, diğer yandan batılı ülkeler İşid’i yok etme bahanesiyle Müslümanları yok edecek. Böylece yine yüz binlerce Müslüman şehit edilmiş olacak. Yeni bir Müslüman’ı Müslüman’a kırdırma projesi böylece uygulamaya konmuş oluyor.
Bazı kesimler de batı dünyası Işid’i yok etmeyi sahiplendi diye oturdukları yerden seviniyorlar. Müslüman ülkeler birleşip, başlarına bir lider seçip, büyük bir İslam Birliği kuracaklarına ve dünyayı barışa çekeceklerine büyük bir vahşetin zeminini hazırlıyorlar. İslam aleminde hiçbir alim İttihad-ı İslam’ı savunmuyor, “Müslüman aleminin başında neden bir lider yok”demiyor. Mehdiyetten de hiç kimse bahsetmiyor, ağızlarına bile almaktan çekiniyorlar. Peygamberimizin ahir zamanla ilgili hadislerinden, Hz. Mehdi’nin zuhur alametlerinin gerçekleştiğinden de hiç bir şekilde bahsetmiyorlar. Ama Müslümanların kırıp geçirilmesini son derece sakin karşılıyorlar.
Müslümanlar bir araya gelip İttihad-ı İslam ile bu felaketlere son vermeleri gerekirken ve bu şekilde hemen bir çözüme ulaşılacakken batı dünyası her zaman olduğu gibi muazzam bir katliama hazırlanıyor. PKK da bir yandan şımarıp okulları yakıyor ve kendi okulunu açıyor. Devletin kanunlarını adeta hiçe sayıyorlar. Bizimkilerde çözüm süreci, çözüm süreci diyerek PKK’nın iyice şımarmasına neden oluyorlar.
Sonuçlar olarak eğer İttihad-ı İslam kurulmuş olsaydı, Müslüman ülkeler tek bir lider çevresinde birleşselerdi, ne küresel güçler tarafından yıllardır desteklenen PKK, ne de Işid bu derece şımaramazdı. Yıllarca PKK’ya bu kadar şehit de vermezdik...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder