9 Kasım 2014 Pazar

Işid’in karşısında kadın kılığında kaçan PKK şimdi ne yapsın?


Işid’in karşısında kadın kılığında kaçan PKK şimdi ne yapsın?
Batılı güçler Türkiye'nin oyuna gelmeyeceğini ve Işid'le savaşmayacağını görmeliler.

Işid tarafından çok ağır yenilgiye uğrayan ve tam anlamıyla köşeye sıkışan, çareyi de kadın kılığında kaçmakta bulan PKK’nın yapacağı tek şey var. Öncelikle PKK yenildiğini kabul edecek. Türk topraklarında komünist bir Kürdistan’ı asla kuramayacağını, Türk topraklarını asla bölemeyeceğini bilecek. Özerklik ya da federasyon adı altında Türkiye’yi 20 parçaya bölemeyeceğini bilecek. Türk devletinin enayi olmadığını, çocuk gibi kandırılamayacağını, Türk askerlerini de kolayca pusuya düşüremeyeceğini bilecek.Öcalan’ın hiçbir şekilde, hiçbir şart ve koşulda hapisten çıkarılmayacağını bilecek. Çözüm süreci adı altında Türkiye’nin topraklarını, milleti ve devleti adım adım uyuşturarak bölemeyeceğini çok iyi bilecek.
İşte bütün bunları çok iyi bilip özümsedikten sonra PKK’nın yapacağı tek bir şey var. O da Kuran’a ve İslam’a dönmek.  Öcalan’ın da yapacağı en akılcı tavır budur. “Lise dönemlerinde büyük felsefi bunalım yaşadım. Tanrı ile savaşı verdim. Bu savaştan başarı ile çıktıktan sonra yarı Tanrı oldum” diyen Öcalan bu sapkın bakış açısını biran önce değiştirmeli. Öcalan dağda binlerce teröristi Marksist, Leninist, Darwinist eğitimle eğitti ve hepsinin maneviyatlarını kaybetmesini sağladı. Aşağdaki videoda PKK’nın haşa namaz ile nasıl alay ettiklerini (namaz ibadetini tenzih ederim) seyredebilirsiniz:
PKK ve Öcalan’ın dine, İslam’a ve Kuran’a dönmeleri tek kurtuluştur. İttihad-ı İslam tüm Ortadoğu’nun kurtuluşu olacaktır. PKK tam 40 yıldır verdiği mücadele başarılı olamadığını ve olamayacağını artık görmelidir. Türk topraklarının bölünmesi üzerine kurdukları strateji ve yaptıkları planlar daima boşa gidecektir. Bu yüzden Türk- Kürt bu topraklarda barış içinde, kardeşçe yaşamanın en güzel çözüm olduğunu artık kabul etmelerinin vakti gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder