2 Eylül 2014 Salı

Kuran’a göre İslam’ı yaşayın, yobazlara göre değil -3


Kuran’a göre İslam’ı yaşayın, yobazlara göre değil -3
Hz. Mehdi yobazların dinimize verdiği zararı ortadan kaldırıp dini Kuran'a döndürecektir.

Yobazlar dinimize yüzlerce hurafe sokup dinimizi iyice yaşanmaz hale getirmişler. Onlara göre başı açık bir kadının dindar olması mümkün değil. Kendi uydurdukları dinde o kadar çok yasak var ki. Televizyon yasak, müzik yasak, kadınların ve erkeklerin bir arada bulunması yasak, kadının kocasının sözünden çıkması yasak, kadının çalışması yasak. Halbuki Kuran’a göre bunların hiçbiri yasak değil. Allah Kuran’da yobazların kendi kafalarına göre birçok helal ve haram uydurduklarını şöyle bildiriyor:
Dillerinizin yalan yere nitelendirmesi dolayısıyla şuna helal, buna haram demeyin. Çünkü Allah’a karşı yalan uydurmuş olursunuz. Şüphesiz Allah’a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa ermezler. (Nahl Suresi, 116)
Ey iman edenler, Allah’ın sizin için helal kıldığı güzel şeyleri haram kılmayın ve haddi aşmayın. Şüphesiz Allah, haddi aşanları sevmez. (Maide Suresi, 87)
Kuşkusuz yobazlık insanlık tarihinin en büyük felaketidir. Faşizmden daha da beterdir. Komünizmde yine karşınızdakine laf anlatabilirsiniz ama yobaza laf hiç anlatamazsınız. Müthiş bir vahşettir yobazlık. Sadece kendi kafasını doğru görür, karşısındakileri de dinsiz olarak algılar.
Yobazların en büyük özelliği sevgisiz olmalarıdır, yobazda, bağnazda bir gün bir estetikten sevgiden bahseden bir yazı bulamazsınız. Tek bir gün sevgiden bahsetmezler. Sevgi ağırlarına gider.
Yobazlar kendi uydurdukları dinle, bağnazlıkla tüm dünyada İslamofobi’yi geliştirdiler. Yobazların marifeti bu. Mehdiyet olmasa İslam’ı yeryüzünden silmişti yobazlar. İslam’ın dünyada kalmasının sebebi Mehdiyet’tir. Bağnazlar, yobazlar Müslümanları değersiz hale getirdi. Hatta birbirlerini de değersiz ve basit görüyorlar. Birbirlerini öldürmeyi de normal görüyorlar. Kalitesiz, görgüsüz, cahil, tipsiz, itici bir insan güruhu oluşturdular. Bu gürühu da tüm dünyaya Müslüman diye tanıtıyorlar.
Halbuki samimi Müslüman, Kuran’a uyan Müslüman son derece moderndir, kalitelidir, tertemizdir, sanata bilime, güzelliğe, estetiğe önem verir. Herşeyden önce sevgi doludur, merhametlidir, şefkatlidir. Görgülüdür. Yüzünde imanın nuru vardır, çok asildir. Dünya için değil ahiret için yaşar, sürekli Allah’ın rızasını arar. Fakat dünyada Allah’ın verdiği nimetleri de sonuna kadar kullanır. En güzel kıyafetleri giyer, en güzel evlerde oturur ve bunun için de sürekli Allah’a şükreder. Samimi Müslüman son derece tevazuludur, diğer dinden olan insanlara karşı da son derece sevgi dolu ve şefkatlidir.
Ahir zamanda dinimizi yobazların elinden kurtaracak olan ve son kez dünyaya hakim edecek olan Hz. Mehdi’dir. Hz. Mehdi tüm dünyanın sevgi öğretmeni olacaktır. Dini tam anlamıyla Kuran’a döndürecek ve mezhepleri kaldıracaktır. Hz. Mehdi’nin karşısında hiçbir yobaz duramayacaktır.
Benden sonra halifeler olur. Halifelerden sonra emirler, emirlerden sonra zalim melikler gelir. Son olarak da ehl-i beytimden birisi (Hz. Mehdi (as) çıkar. (Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, sf. 84)
Bu yazı dizimin dinimizi yanlış bilen tüm mümin kardeşlerim için bir yol gösterici olmasını ümit ediyorum. Aşağıdaki resimler Kuran bakış açısıyla yobazların bakış açısının ne kadar farklı olduğunun görülmesini sağlayacaktır. Şimdi resimlerimize bakalım.

 
yobaz 1 yobaz 2 yobaz 3 yobaz 4 yobaz 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder