31 Ağustos 2014 Pazar

Yobazlar uydurmayın! Kuran’da recm kesinlikle yoktur!


Yobazlar uydurmayın! Kuran’da recm kesinlikle yoktur!
Bu vahşeti uygulayanların Kuran'la ve İslam'la alakası bile yok!

Her zaman söylüyorum, dinimize en büyük kötülüğü ne başka dinden insanlar yaptı ne de dinsizler. En büyük kötülüğü yapanlar yobazlar oldu. Bunlar dinimize akıl almaz hurafeleri sokarak insanları güzel, bağışlayıcı, şefkatli, sevgi dolu dinimizden uzaklaştırdılar. Dinimizi yasaklayan,  insanları korkunç bir şekilde cezalandıran, korkutan, adeta şiddet dini olarak dünyaya tanıtılar. Şimdi terör eylemlerini görenler, recm cezasıyla insanların taşlandığını görenler, kadınlara nasıl zulmedildiğini görenler dinimize yaklaşmaya korkuyorlar. Dünya çapında İslamofobinin oluşması yobazların eseridir. Kuşkusuz bunu hesabını artık ahirette verecekler.
Recm cezası müşriklerin uyguladığı korkunç bir cinayet modelidir.Şu anda hala Ortadoğu’da bu akıl dışı cezayı uygulayan ülkeler var. Bu cezayı uygularken uyguladıkları yöntemlere baktığımızda bağnazların, yobazların nasıl akıl almaz derecede zalimleştiklerini görüyoruz.
Burada yobazlar öylesine dehşet verici yöntemler uyguluyorlar ki, kurban edecekleri, taşlayarak öldürecekleri kadını ya da erkeği sadece başı kalacak şekilde toprağa gömüyorlar ve acı çekerek ölsün diye başına küçük taşlar atarak ölene kadar ona işkence ediyorlar! Böyle bir vahşet Kuran’ın hangi hükmünde var! Kuran zina yapan kişiler olduğunda 4 kişi şahit olmadıkça hiçbir ceza verilmesini onaylamaz. 4 kişi aynı anda zinaya şahit olmalıdır. Ki olsalar bile (bu çok zordur) cezası asla recm değildir.
Yobazlar dinimize soktukları bu hurafelerin, uydurma hadislerin hesabını verecekler. Onlar Kuran’ı hiçbir zaman yeterli görmezler, bu yüzden de kendi elleriyle böyle uydurma hadisler yazdılar ve dünyaya dehşet saçtılar.Ona helal, buna haram dediler. Kendi kafalarına göre uydurma hadis kitaplarında eklemeler, çıkartmalar yaptılar. Kendi kafalarından bambaşka bir din uydurdular. Bu hurafelere uymayanları da dinsiz, imansız gibi gösterdiler. Bütün ibadetleri zor gösterip insanları namaz kılamaz hale getirdiler.  
Oysa Kuran tertemizdir, şefkat ve sevgi doludur. Yobazların acımasızlığı, hainlikleri, düşmanlıkları kendi ahlaklarını yansıtır. Dinimizde daima affetme, bağışlama esastır. Bizim dinimiz sevgi ve samimiyet üzerine kuruludur, korku ve dehşet üzerine değil. Samimiyetle yapılmayan zorla yapılan ibadetin geçerliliği yoktur. Yobazlar samimiyetsiz ve içten pazarlıklı oldukları için insanlar üzerinde zorbalık yaparlar. Ama Kuran’da zorlama ve baskı yoktur. Samimi Müslüman yalnızca Kuran’a uyandır. Bu yazım yobazlar sayesinde güzel dinimizden uzaklaşan insanlara umarım yol gösterir. Onlar yalnızca Kuran’a baksınlar, orada aradıkları gerçek sevgiyi ve merhameti bulacaklar.
Allah birçok ayette Kuran’ın yeterli olduğunu bizlere bildirmiş, insan sadece Kuran’dan sorumludur. Peygamberimiz sadece Kuran’a uymuştur, tüm ayetler Allah’ın vahyidir, içinde vahiy olmayan tek bir söz yoktur. Allah samimi müminleri yobazların hurafelerine uymamaları ve Kuran’a dönmeleri konusunda birçok ayetle uyarır ve yobazların bu yönünü Kuran’da şöyle deşifre eder:
Dillerinizin yalan yere nitelendirmesi dolayısıyla şuna helal, buna haram demeyin. Çünkü Allah'a karşı yalan uydurmuş olursunuz. Şüphesiz Allah'a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa ermezler. (Nahl Suresi, 116)
”Kendilerine okunan bu Kitabı sana göndermiş olmamız onlara yetmiyor mu? Elbette inanan bir topluluk için onda rahmet ve ibret vardır.” (Ankebut Suresi, 51)
Ey iman edenler, Allah’ın sizin için helal kıldığı güzel şeyleri haram kılmayın ve haddi aşmayın. Şüphesiz Allah, haddi aşanları sevmez. (Maide Suresi, 87)
Ne zaman onlara: "Allah'ın indirdiklerine uyun" denilse, onlar: "Hayır, biz, atalarımızı üzerinde bulduğumuz şeye (geleneğe) uyarız" derler. (Peki) Ya atalarının aklı bir şeye ermez ve doğru yolu da bulamamış idiyseler? (Bakara Suresi, 170)
Onlar, hem ondan alıkoyarlar, hem kendileri kaçarlar. Onlar, yalnızca kendi nefislerinden başkasını yıkıma uğratmazlar ama şuurunda değildirler. (En'am Suresi, 26)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder