31 Ağustos 2014 Pazar

“Polis olmasa sorun çıkmaz” diyen Uğur Dündar bu görüntülere kefil mi?


“Polis olmasa sorun çıkmaz” diyen Uğur Dündar bu görüntülere kefil mi?
Uğur Dündar bu görüntüler karşısında nasıl polis olmasın diyor?

Gezi Parkında binlerce insan provoke edilip sokaklara dökülüyor. Özgürlük adı altında, ağaç koruma adı altında, çiçek böcek adı altında insanlar sokağa çıkıp polise saldırıyor, dükkanları yakıp yıkıyorlar. Polisin göz göre göre canına kast ediliyor. Halk TV’ye çıkan Uğur Dündar, Barış Yarkadaş ve Ayşenur Aslan rahat rahat “polis olmasa sorun çıkmaz” diyebiliyorlar. Peki yakılıp yıkılan dükkanlar, polise taşlı sopalı yapılan saldırılar göz ardı mı edilecek? Polis olmasa halkın güvenliğini kim koruyacak?
Şimdi Uğur Dündar rahat koltuğuna oturmuş konuşurken polis orada canını siper edip Türk milletinin malını, canını korumaya uğraşıyor. Uğur Dündar geceleri rahat yatağında uyurken polisimiz yemeyip içmeyip uyumayıp sokaklarda görev yapıyor. Uğur Dündar yakılmaya çalışılan, bu çatışmalarda gözünü kaybeden polislerden haberdar mı acaba? O polislerin de anası, babası, çocukları olduğunu hiç düşünüyor mu acaba? Yıllardır haberlerde polisi savunan kendisi değil miydi? Polis meydanlarda olmasa Taksim’in ne hale geldiğini acaba kendisi görmedi mi? Taksim adeta komünistlerin slogan attığı, PKK paçavralarının açıldığı, taşlı sopalı saldırganlarla dolu bir yer haline dönüşmedi mi?
Bence Uğur Dündar aklı başında bir gazeteci olarak halkı sakinliğe davet etmeli. Küresel güçler bu ülkeyi bölmek adına her türlü yöntemi deniyorlar. Bunu da Uğur Dündar’ın bilmemesi imkansız. Dolayısıyla bu memleketin güvenliğini korumakla yükümlü olan polislere sahip çıksın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder