31 Ağustos 2014 Pazar

Kuran’a göre İslam’ı yaşayın, yobazlara göre değil – 2


Kuran’a göre İslam’ı yaşayın, yobazlara göre değil – 2
Yobazlar kadına hiç değer vermez, kadınları köleleştirirler.

Yobazlar dinimize yüzlerce hurafe sokmuşlar, Allah’ın helal kıldığı rızıkları haram ilan etmişler ve dinimizi adeta yasaklarla dolu bir din gibi göstermişlerdir. Böylece tertemiz, özgürlüklerle dolu, kadına değer veren dinimizi tüm dünyaya son derece yanlış tanıtıp insanları İslam’dan uzaklaştırmışlardır. Allah ayetinde yalan yere haram ve helal belirlediklerini şöyle bildirir:
Dillerinizin yalan yere nitelendirmesi dolayısıyla şuna helal, buna haram demeyin. Çünkü Allah’a karşı yalan uydurmuş olursunuz. Şüphesiz Allah’a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa ermezler. (Nahl Suresi, 116)
Ey iman edenler, Allah’ın sizin için helal kıldığı güzel şeyleri haram kılmayın ve haddi aşmayın. Şüphesiz Allah, haddi aşanları sevmez. (Maide Suresi, 87)
Dört mezhepte de haramlar ve helaller birbirini tutmaz. Oysa Kuran’da haramlar son derece net bir şekilde açıklanmıştır ve sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Yobazlar ise insanlara müziği, dansı, gülmeyi, sanatı, teknolojiyi, televizyonu, kadınlara sokağa çıkmayı, çalışmayı ve bunun gibi yüzlerce şeyi yasaklamışlar ve bunları dinimize göre “haram” olarak belirlemişlerdir. Bağnazlıkla İslamofobiyi geliştirmişler ve tüm dünyanın dinimizi çok yanlış tanımasına vesile olmuşlardır. Ama Mehdiyet yobazların oluşturduğu bu tahribatı yeryüzünden tamamen silecek, insanların tertemiz, hikmet dolu Kuran’a dönmesini sağlayacaktır.
Bu yazı dizimin dinimizi yanlış bilen tüm mümin kardeşlerim için bir yol gösterici olmasını ümit ediyorum. Aşağıdaki resimler Kuran bakış açısıyla yobazların bakış açısının ne kadar farklı olduğunun görülmesini sağlayacaktır. Şimdi resimlerimize bakalım.
 Kurana gore İslam 1 Kurana gore İslam 2 Kurana gore İslam 3 Kurana gore İslam 4 Kurana gore İslam 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder