31 Ağustos 2014 Pazar

Federasyon olursa Türkiye diye bir şey kalmaz!


Federasyon olursa Türkiye diye bir şey kalmaz!
Türk topraklarında hiçbir zaman Kürdistan kurulmayacak.

Şu anda Türkiye’de federasyonözerklik diye tutturan bir kesim var. Bu kişiler bastırdıkça bastırıyorlar. Federasyonu ve özerkliği Türk milletine son derece normal bir yönetim şekli gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu da çok ciddi bir bölünme tehlikesi içinde olduğumuzu gösteriyor.
Güneydoğu’da tam 40 yıldır PKK ile devam eden savaş neden birden durdu sizce? Neden PKK dağdan çekilme kararı aldı? Kuşkusuz PKK’nın silahı karşılıksız bırakması beklenemezdi. PKK Güneydoğu’yu bölmek için tam 40 yıldır mücadele ediyor ve çözüm süreci adı altında hükümete birçok madde dayatılıyor. İşte PKK’nın ve Öcalan’ın silah bırakma şartlarının en başında da özerklik ve federasyon geliyor. PKK federasyon sayesinde 15 parçaya ayrılıp iyice zayıflayan Türkiye’de kolaylıkla komünist bir Kürdistan kurmayı hedefliyor.
Öcalan da İmralı’dan verdiği demeçlerde ne bağımsızlıktan ne federasyondan ne de özerklikten vazgeçilmediğini, sadece bu hedefi adım adım, yumuşak geçişle gerçekleşebileceği uygun aşamaya getirdiklerini açıklıyor.
Süreç boyunca BDP’nin lider kadrosunun temel stratejisi, ikna ve telkin metotlarıyla kamuoyunu bu fikre “tatlı tatlı”alıştırmak oldu. Bölünmeyi çok doğal, kaçınılmaz ve her iki tarafın da mutlu ve hoşnut olacağı zorunlu bir süreç şeklinde yansıtmaya çalıştılar.Bir yandan da son aşamaya gelindiği hissiyatıyla çok daha somut ve net mesajlar vermeye, daha cüretkar talepleri dile getirmeye başladılar.  BDPEşbaşkanı Gülten Kışanak da, “Eğer birlikte eşit ve özgür bir yaşam arzulanıyorsa yerel ve bölgesel özerklik şarttır.” diyerek PKK’nın ve Öcalan’ın niyetini gayet güzel ifade etti. 
Halbuki Türkiye’nin Güneydoğu’sunda komünist bir Kürdistan kurulması Kürt kardeşlerimiz için ne eşitlik ne de özgürlük getirecektir, tam tersine başlarına çok büyük tehlike açılacaktır. Kürt kardeşlerimiz Komünist hükümetin askeri olacaklar, hiç huzurları kalmayacak. Aileyi ortadan kaldıracaklar, dini ortadan kaldıracaklar. Şu an iktidarı ele geçirene kadar kendilerini dindarmış gibi gösteriyorlar, Allah’tan ve dinden bahsediyorlar. Bunu devleti ele geçirmek için bir taktik olarak yapıyorlar. Kürt kardeşlerimiz bunu bilmedikleri için bu sistemde özgür olacaklarını zannediyorlar. Halbuki Komünist Kürdistan kurulduğunda tıpkı Kuzey Kore gibi kapalı bir yönetimle yönetilir, hükümet halka kök söktürür. Devletin emrettiği herşeyi halk yapmak zorunda kalır. Yapmayanlar ibret olsun diye meydanlarda asılır. Böylece ülkeye dehşet saçacaklar. Bu adamlar komünizm için yaşıyorlar ve komünist bir devlet kurmak için savaşıyorlar. Başa geçtiklerinde de bu zalimliklerini Kürt kardeşlerimize gösterecekler. Bölünme durumunda Kürt kardeşlerimiz o ülkeden adımlarını bile atamazlar. Bölünme olduktan sonra Komünist hükümet Türk devletini ortadan kaldırmadan rahat durmayacak, tüm bölgeyi işgal etmeye kalkacaktır.
Federasyon olduğunda Türkiye 15 parçaya bölünecek, her bölgenin başına da belli kişileri getirecekler, böylece iyice zayıflayan ülkemizi kendi kafalarınca kolayca bölecekler. Fakat biz millet olarak bölünmeyi asla kabul etmiyoruz. Bu uğurda binlerce şehit verdik, gerekirse 75 milyon şehit oluruz, yine de Türkiye’yi böldürmeyiz. Daha 40.000 şehidimizin kanı kurumadı. Şehit ailelerimiz her gün oğullarının mezarının başına gidiyor. Türk hükümeti bunca şehit adına, şehit aileleri adına ülkemizi böldürmemeye and içmelidir ve bu konuda asla taviz vermemelidir.
Sonuç olarak Türk topraklarında başkenti Diyarbakır olan, cumhurbaşkanı Öcalan olan, topraklarında PKK paçavraları dalgalanan komünist bir Kürdistan devletinin kurulmasını bu millet asla kabul etmeyecektir. Nasıl Atatürk Türkiye’sinde bu toprakları böldürmemek adına tüm millet tek vücut olduysa yine aynı şey olacaktır. Türk topraklarında Lazı, Çerkezi, Kürdü daima el ele, kardeşçe yaşayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder