31 Ağustos 2014 Pazar

Evrimcilerin itirafları


Evrimcilerin itirafları
Evrim teorisi bilim karşısında çökmüş bir teoridir.

Bakın ünlü evrimcilerden biri olan Robert Shapiro  evrim teorisine inanmanın ve teoriyi ölümüne savunmanın arkasında yatan gerçeği nasıl anlatıyor:
“Böyle bir prensibin varlığına, diyalektik materyalizme olan bağlılık uüğruna inanılır.” Robert Shapiro, Origins: A Sceptics Guide to the Creation of Life on Earth, Summit Books, New York, 1986. s. 207
İşte bu çok önemli bir itiraf, çünkü evrimciler aslında kainattaki bunca çeşitliliğin zararlımutasyonlarla meydana gelemeyeceğini çok iyi biliyorlar ama yaratılışı kabul etmemek adına, diyalektik materyalizme bağlılıkları adına bunu yapıyorlar. Karmaşık yapıları incelemek evrimcileri hasta ediyor. Çünkü canlıların yapısındaki mükemmelliğin tesadüfler zinciriyle açıklayamayacaklarını çok iyi biliyorlar.
Teoriyi ortaya atan Darwin de yakınlarına ve arkadaşlarına yazdığı mektuplarda teorinin açmazlarını sık sık dile getirmiştir. Evrim teorisinin sahibinin bu teorinin doğruluğu ve kendi bilimsel seviyesi ile ilgili şüphelerinin bulunmasına ve büyük bir açık sözlülükle bunları itiraf etmesine rağmen, günümüz evrimcilerinin hem Darwin’den hem de evrim teorisinden bu kadar emin olmaları kendi çıkarlarını korumak adınadır.  Çünkü günümüzde evrim teorisine inanmayan bilim adamları üniversitelerden atılmaktadır.
21. Yüzyıl bilimi evrim teorisini çökerttiği için bilimsel deliller karşısında köşeye sıkışan pek çok evrimci evrimin aslında hiç yaşanmadığını, canlıların tesadüfler sonucunda meydana gelmediğini itiraf etmek zorunda kalmışlardır.
Şimdi evrimcilerin itiraflarına bakalım.
itiraf 5 itiraf 4 itiraf 3 itiraf 2 itiraf 1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder