26 Nisan 2014 Cumartesi

Abdullah Öcalan’ın hapisten çıktığı anda can güvenliği olacak mı!


Abdullah Öcalan’ın hapisten çıktığı anda can güvenliği olacak mı!
Abdullah Öcalan'ı İmralı'da adeta bir ordu koruyor, ancak orada can güvenliği sağlanır.

BDP’lilerin hedefinde AbdullahÖcalan’ı her ne pahasına olursa olsun hapisten çıkartmak var. Bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Çözüm sürecini getirip en nihayetinde Abdullah Öcalan’ın hapisten çıkarılmasına dayandıracaklar.
Hâlbuki Abdullah Öcalan, en çok hasmı olan insanlardan biri bu dünyada. Ancak İmralı’dayken can güvenliği sağlanabilir. Yoksa hapisten çıktığı anda onu öldürmek için birçok insan peşine düşecektir. Öyle zannettikleri gibi elini kolunu sallayarak dışarda dolaşamaz.
Ama tabii ki müebbet hapis almış birisine eziyet etmenin de âlemi yok. Orada İmralı’da şartlarını normal bir insanın ihtiyaçlarını giderecek şekilde ayarlasınlar. Eziyet etmesinler, orada yaşasın.
Öcalan’ın hapisten çıkarılması mümkün değil. Bunu Türk halkının kabul etmesi, şehit ailelerinin kabul etmesi mümkün değil. Bu yüzden böyle bir teklifte boşa ısrar etmesinler. Öcalan bırakılırsa hapisteki tüm katillerin de aynı anda bırakılması gerekir. Sonuçta bu ülkede adalet herkes için aynı şekilde işleyecektir. Genel bir af da söz konusu değildir. 
BDP Öcalan’ı çıkarma peşine düşeceğine Güneydoğu’da Türk, Kürt kardeşliğinigüçlendirsin. Türkiye hiçbir zaman bölünmeyecek ve Türk topraklarında bir Kürdistan kurulmayacak, bu da böyle bilinsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder