29 Ekim 2013 Salı

Odtü’de fosillerin gerçek olduğunu bakın nasıl kabul ediyorlar!


Odtü’de fosillerin gerçek olduğunu bakın nasıl kabul ediyorlar!
Milyonlarca yıl geçmesine rağmen değişmeyen fosiller canlıların evrim geçirmediklerini ispatlıyor.

Evrimcilerin son günlerde yaptıkları bir itiraftan bahsedeceğim, aynıDarwin’in itirafı gibi! Fakat bu evrimci itirafı güncel bir itiraf. Biliyorsunuz fosilsergilerini basan evrimciler “bunlar sahte fosiller!” diye çığlık çığlığa bağırıyorlardı. Özellikle Kadıköy fosil sergisinde bayağı olay çıkardılar. Sonra “bırakın o fosiller, onlar 110 milyon yıllık fosil” diyerek sergileri engellemeye çalıştılar. Bazıları da “bu fosiller gerçek değil” diyerek insanları yanıltmaya çalıştılar. Bir de üstüne neden fosilleri havlulara sarıyorsunuz” diye bağrıştılar. Gördüğünüz gibi evrimcilerin sadece bilimsel yolla bir karşılık vermeleri olmuyor, tek bir ara fosil getiremiyorlar. Yalnızca yaratılışçıların evrimi çökerten fosil sergilerini engellemeye çalışıyorlar.
Bakın Kadıköy’ de yapılan fosil sergisinde evrimciler fosillerin sergilenmesine nasıl tepki gösterdiler:
Şimdi Maden Tetkik Arama Enstitüsü’nün genel müdürlüğünün bünyesindeki Tabiat Tarihi müzesinde bir gezi yapılıyor ve 7. Ulusal evrim konferansı sırasında bakın Odtü’lü bir profesör fosillerin gerçek olduğunu nasıl söylüyor:
Darwin evrim teorisini fosillerin yıkacağını daha teoriyi ortaya atarken fark etmiş ve şöyle itiraf etmişti:
Eğer gerçekten türler öbür türlerden yavaş gelişmelerle türemişse, neden sayısız ara geçiş formuna rastlamıyoruz? Neden bütün doğa bir karmaşa halinde değil de, tam olarak tanımlanmış ve yerli yerinde? Sayısız ara geçiş formu olmalı, fakat niçin yeryüzünün sayılamayacak kadar çok katmanında gömülü olarak bulamıyoruz... Niçin her jeolojik yapı ve her tabaka böyle bağlantılarla dolu değil? Jeoloji iyi derecelendirilmiş bir süreç ortaya çıkarmamaktadır ve belki de bu, benim teorime karşı ileri sürülecek en büyük itiraz olacaktır.
Kaynak: 1. Charles Darwin, The Origin of Species, s.172-280)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder