29 Ekim 2013 Salı

Amerika’da yaşanan okul katliamları Darwinist eğitimden kaynaklanmıyor mu?


Amerika’da yaşanan okul katliamları Darwinist eğitimden kaynaklanmıyor mu?
Amerika'nın birçok eyaletinde halk yaşanan katliamın ardından kiliselere toplanıp dua ediyor

Geçtiğimiz günlerdeAmerika’da tüm dünyanın kanını donduran bir katliam daha yaşandı. Connecticut'taki ilkokula düzenlenen silahsaldırıda, 20'si öğrenci, 28 kişi hayatını kaybetti. Rastgele ateş açan saldırgan 20 çocuğu öldürdü. Çocuklarının yaşlarının 5 ila 10 arasında olduğu açıklandı. Şimdi Amerika, başkan Obama ile birlikte vahşice öldürülen çocukların yasını tutuyor. Amerika’da öğretmenlere silah verilmesi gündeme getiriliyor. Fakat her nedense yaşanan bu katliamların başlıca nedeninin çocuklara verilen Darwinist eğitim olduğu hiç kimsenin aklına gelmiyor.

Hepinizin bildiği gibi Amerika’nın birçok eyaletinde evrim teorisi okutuluyor, çocuklara Allah inancı yerine maymundan geldikleri, tamamen tesadüf eseri var oldukları anlatılıyor. Çocuklar evrim teorisinin “güçlü olan hayatta kalır, zayıf olan ezilir” felsefesiyle büyüyorlar. Amerikan halkının son derece materyalist ve kimi zaman oldukça acımasız olması da bu yüzden. Amerika’da sokakta açlıktan ölseniz kimsenin dönüp bir lokma ekmek vermeyeceğini herkes bilir. Gidip bir Amerikalıdan sadece 1 dolar isteyin, asla vermeyecektir. İşte böylesine katı bir materyalist sistem ülkeye hâkimdir. Dolayısıyla maymundan geldiğine inanan, karşısındakini de hayvan gibi gören birçok genç yetişmektedir. Bu gençler Allah sevgisi, Allah korkusu, maneviyat bilmeden büyümektedir.

Darwinizme körü körüne inanan gençler evrim teorisinin empoze ettiği çatışmayı da son derece makul görmektedir. Darwinizm’in terörle ilişkisini yok kabul etmek ve buna karşı duyarsız kalmak; terörü, anarşiyi yok kabul etmek ve tüm bunlara karşı duyarsız kalmak anlamına gelir. Allah’ın varlığını kabul etmeyen, toplumları savaşlara, teröre, katliamlara, dejenerasyona ve ahlaksızlığa sürükleyen Darwinizm’e karşı ilmi mücadele şarttır. Okullarda batıl Darwinizm dini ile eğitilen gençlerin yaşadığı ruhsal çöküntü, hem toplu katliamlara hem de bireysel bunalıma yol açmaktadır. Yakın tarihte birçok genç, sözde Darwinizme katkıda bulunmak ve hayali evrim sürecini hızlandırmak adı altında zayıf ve güçsüz gördüğü diğer öğrencileri katlettiği tüyler ürpertici olaylara imza atmıştır. Basına da yansıyan olayarın örneklerinden biri de Finlandiya’da yaşanan öğrenci katliamıdır.

7 Kasım 2007 tarihinde Finlandiya’daki Jokela Lisesi’ne devam eden Eric Auvinen isimli öğrenci, 9 öğrenciyi öldürdükten sonra intihar etti. Auvinen, yaptığı bu kanlı eylemi, bir videoda şu şekilde açıklıyordu:

"Ben sadece doğal seleksiyona inanan bir anarşistim. İnsanlar doğal seleksiyonu tekrar uygulamaya sokmalı. Hayvanlar bu şekilde yaşıyor, insanlar da neden öyle yaşamasın ki, bizler de nihayet sadece hayvanlarız. Biz insanlar yeryüzündeki en kötü hayvanlarız... Bu yüzden [doğal seleksiyon] olmalı. Ne kadar erken olursa o kadar iyi... Kanun, sadece güçlü olanın fikridir... Bu yüzden hayatınızın kontrolünü ele almalı ve anarşist olmalısınız... Güçlü olanlar hayatta kalırken, zayıf olanlar ölmeliler. Bu, güçlü olanın hayatta kalmasıdır, doğal seleksiyondur. Hayvanlar sürekli olarak ölürler. Bir köpeği, başka bir köpek öldüğü için ağlarken görmezsiniz. İnsanlar da ölürler. Tepki, aynı şekilde olmalıdır. Bu sadece doğal bir şeyden ibarettir, büyük veya önemli bir şey değildir. Kanun da yargılayıcı da benim. Benim üzerimde hiç bir otorite yok. Amacım için savaşmaya ve ölmeye hazırım. Doğal Seleksiyoncu olarak yeterli görmediğim, insanlığın yüzkaralarını, doğal seleksiyonun başarısızlıkları olan herkesi elimine edeceğim... ben farklıyım, bir adım daha evrimleştim. "(Pecca-Eric Auvinen’e ait “My Philosopy” isimli video)

Genç beyinlerin Darwinizmin sapkın öğretileriyle donatılması, bu örneklerdeki gibi çok kanlı, çok acımasız sonuçlar doğmasına vesile olmaktadır. Batıl Darwinizm dininin telkinlerine maruz kalan genç beyinleri bu kanlı felsefenin sonuçlarından korumanın tek yolu ise, anti-Darwinist, anti-materyalist eğitimdir. Unutmamak gerekir ki, tek taraflı Darwinist eğitimin dünyaya getirdikleri yalnızca savaşlar, çatışmalar, zulüm, katliam, açlık, sefalet ve terör olmuştur. Evrim teorisi, 19. yüzyılın köhne, bilim dışı hikâyelerinden ibarettir. Evrimi sanki bilimsel bir gerçekmiş gibi gençlere öğretmenin bir manası yoktur. Gençlere evrimle ilgili verilmesi gereken bilgi, günümüz bilimsel delil ve bulgularının evrimin yalan olduğunu ispatladığıdır. Okullarda, insanların bir zamanlar Güneş'i Dünya'nın etrafında dönüyor sanmaları, dünyanın düz olduğuna inanmaları, dünyanın öküzlerin boynuzlarında taşındığını düşünmeleri nasıl büyü birer tarihi yanılgı olarak anlatılıyorsa, evrim de öyle anlatılmalıdır. Çünkü evrim tıpkı bunlar gibi, hatta bunlar da daha akıl dışı bir masaldır. Dahası evrim, diğerlerinin aksine cehaletten doğmamış, bilinçli, kasıtlı şekilde insanları Allah inancından uzaklaştırmak amacıyla geliştirilmiştir, bir aldatmacadır.

Sonuç olarak Amerika’da ya da diğer ülkelerde okulları silahlarla donatmak, geniş çaplı güvenlik önlemleri almak, öğretmenleri silahlandırmak bir çözüm değildir. Darwinist kafayla yetişen bir insan ne yapıp edip kafasına koyduğunu yapacak ve terör eylemini gerçekleştirecektir. Asıl yapılması gereken o çocukları Allah sevgisiyle, Allah inancıyla, maneviyatla yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır. Allah’tan korkan, dindar bir insanın eline silah alıp bunu bir çocuğa doğrultmayacağı açıktır. Ama daha kendini yaratanı tanımayan, karşısındakini bir hayvan olarak gören, sadece bu ideolojiyle materyalist zihniyetle yetiştirilen bir gençten her türlü katliam yapması beklenebilir. Asıl buna hiç şaşırmamak gerekir. Bu gençleri daha okul safhasında dinle, maneviyatla, Allah sevgisiyle eğitmeliyiz ki, bunun sonucunda gerçekten sevgi dolu, şefkatli, merhametli, acıma duygusu olan, insanları koruyup kollayan bireyler yetişsin. O zaman tüm ülkeyi silahlandırarak bir korku diktatörlüğü kurmaya gerek kalmaz, sorun kökten halledilmiş olur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder