28 Ekim 2013 Pazartesi

21. yüzyılda Afrika’da, Papua Yeni Gine’de kabile hayatı yaşayanlar! Resimler


21. yüzyılda Afrika’da, Papua Yeni Gine’de kabile hayatı yaşayanlar! Resimler
İnsanlar kısa bir süre sonra nasıl olup da evrim teorisine inandıklarına şaşıracaklar.

21. yüzyılda Afrika'da, Papua Yeni Gine'de, kabile hayatı yaşayan insanlar olduğunu biliyorsunuz değil mi? Bu insanların ne teknolojiden, ne televizyondan, ne cep telefonundan, ne laptoptan haberleri bile yok, bu insanlar kabile hayatı yaşarken Amerika'da bir bilim adamı elektron mikroskobunda hücreyi inceliyor, bazıları uzaya mekik gönderiyor, doktorlar beyin ameliyatı yapıyorlar.Evrimciler bu insanları görüp de daha gelişimini tamamlamamış insan diye sergilesinler o zaman, daha önce yaptıkları gibi. Bu görüntüler aynı yüzyılda son derece modern yaşamlarla böyle ilkel yaşamların aynı anda olabileceğinin kanıtıdır.
Evrimciler 21. Yüzyılda New York’da kucağında laptopuyla gökdelende oturan adamı görmeseler hemen “bu insanlar daha gelişimlerini tamamlamadılar” diye heyecanla oraya, buraya koşuşturup durulardı. Zaten bildiğiniz gibi Oto Benga’yı da bir kafesin içine kapatıp, daha gelişimini tamamlamadı diyerek sergilediler.
Bakın Darwin Lyell’a yazdığı mektubunda nasıl bir itirafta bulunuyor:
Çeşitli konularla ilgilenen pek çok insanın yıllardır bir illüzyon içinde olduğunu düşünerek oldukça seviniyorum. Sık sık üzerime soğuk bir ürperti geliyor ve kendi kendime bütün hayatımı bir fantaziye adayıp adamadığımı soruyorum.1
Kaynak:
  1. Francis Darwin, The Life and Letters of Charles Darwin, Cilt.II, s. 25













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder