15 Eylül 2013 Pazar

Süper! Evrimciler Yeşilçam’da

Süper! Evrimciler Yeşilçam’da
Bir maymun daktilonun başına oturup Hamlet'i yazabilirmiş! Oysa ünlü evrimci tek bir proteinin bile teadüfen oluşamayacağını söylüyor.

Bu videoyu Facebook’da gördüm, bir arkadaş hazırlamış. Tek kelime ile mükemmel! Seyredince insanlarda ne güzel yetenek var diyorsunuz. Harika olmuş resmen. Önce gülmek garantilidir onu söyleyeyim. Videoyu hazırlayan arkadaş evrimcilerin artık desteksiz atmalarını çok güzel hicvetmiş! Artık öyle bir zaman geldi ki kimse “atalarımız mikropmuş, atalarımız fareymiş, maymun daktiloda Hamlet’i tesadüfen yazabilirmiş!” masallarına inanmıyor. 21. Yüzyıl artık bambaşka bir dönem. Artık Londra sokaklarında “Allah Var” yazan otobüsler dolaşıyor. Yaratılışçılar tüm dünyada evrim teorisini çökerten konferanslar ve fosil sergileri yapıyorlar. Türkiye’de insanların %95’i evrime inanmıyor. İsterseniz sokağa çıkıp bir sorun. Neyse lafı uzatmayayım ve sizleri bu harika video ile baş başa bırakayım. Yorum yazarsanız yayınlamaktan son derece memnun olacağım:
Milliyet blog editörleri yazıma benim de görüşlerimi eklememi istemiş, açıkçası benim görüşüm şu: evrim teorisi dünya çapında bitmiş bir teoridir. Bir bilim adamı dahi olmayan Charles Darwin tarafından ortaya atılan bu teoriye bu yüzyıla kadar inanılması dahi hayret vericidir. Evrim teorisinin çökmesinin nedeni yine bilim sayesinde olmuştur. Bilim adamları yaratılışı ispat eden o kadar çok delil buldular ki, artık evrim teorisini savunacak halleri kalmadı. Çok yakın bir zamanda evrim teorisine inanan hiç kimse kalmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder