15 Eylül 2013 Pazar

Elektron mikroskobu hücrenin içinde adeta bir Atlantis uygarlığı buldu!


Elektron mikroskobu hücrenin içinde adeta bir Atlantis uygarlığı buldu!
Hücrenin içinde muazzam kompleks bir yapı var ve bu yapının tesadüflerle oluşması mümkün değil.

Elektron mikroskobundan öncehücrenin yapısı tam anlamıyla bilinmiyordu. Darwin hücreyi içi su dolu bir küçük kesecikten ibaret zannediyordu. Oysa hücrenin yapısı hiçde öyle zannedildiği gibi basit değildi. Elektron mikroskobunun keşfinden sonra Darwinizm mahfoldu. Çünkü elektron mikroskobu hücrenin içinde adeta muhteşem bir Atlantis uygarlığı buldu! Bunu keşfeden bilim adamlarının nutukları tutuldu, adeta nefesleri kesildi, hayretler içinde kaldılar.
Hücrenin içinde müthiş canlı bir hayat vardı. Mal götürüp getirenler, kapıda kontrol yapanlar, tamir ekipleri, ustaları çağıranlar, başında bekleyen mühendisler, yedek parçayı, atık parçaları faydalı hale getirenler! Yapılan işlemlerin ucu bucağı yok, üstelik kapkaranlık küçücük, gözle bile görülmeyen bir yerde gerçekleşiyor. Bunlarevrim teorisi ile açıklanacak gibi değil. İlkel evrim teorisi bu kompleks yapı karşısında çok aciz konuma düştü. Zaten evrim teorisi bilimsel bir açıklama yapmaz, çok basit ve çok sade açıklamalar yapar. Kainat sonsuzdan geliyor, sonsuza gidiyor, bir gün çamurlu suların içinde protein oluştu. Proteinler biraraya gelip hücreyi oluşturdular. Hücrede çoğaldı, balık oldu. Balık kurbağaya dönüştü. Sıçrayıp karaya çıktı ve sürüngene dönüştü. Oradan ağaca atlayıp maymun oldu! Maymunda insana dönüştü, bilgisayar yaptı, elektron mikroskobunu keşfedip kendini incelemeye başladı. İşte bütün hikaye bundan ibaret! Artık bu masala inanan beri gelsin.
Söylediğim gibi, evrim teorisi elektron mikroskobunun keşfi ile tarihe gömüldü. Ne demişti ünlü Nobel ödüllü evrimci bilim adamı Dr. Robert Milikan:
Şu çok acıklı: Biz bilim adamları şu ana kadar hiçbir bilim adamının kanıtlayamadığı evrimi kanıtlamaya çalışıyoruz...
Evrimciler şu anda son çırpınmalarını yaşıyorlar, kimi cesaret edip hala konferans düzenlemeye kalkıyor. Yaratılış delillerin çok net olduğunu bilenler ise sessizce köşelerine çekilmiş teorinin yıkılışını izliyorlar.
1. SBS Vital Topics, David B. Loughran, Nisan 1996, Stewarton Bible School, Stewarton, Scotland, URL:http://www.rmplc.co.uk/eduweb/ sites/sbs777/vital/evolutio.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder