30 Ağustos 2013 Cuma

PKK’nın şah damarı anti-komünist ilmi çalışmayla kopar!

PKK’nın şah damarı anti-komünist ilmi çalışmayla kopar!
PKK'nın sorunu imansızlıktır, dinsizliktir, komünist felsefeye inanıp dağa çıkmaktır.

Sadece silahla değil, fikren, terörün beslendiği ideolojik fikirleri çürüterek ve dağıtarak savaş vermektir teröre karşı verilmesi gereken savaş. Çünkü PKKterörünün gerçek hedefi Kürt Kardeşlerimizin özgürlüğü ve hakları değildir.. bugün artık herkesçe de bilindiği gibi açıktır ki PKK terörünün altında çok başka tehlikeli hedefler var.
PKK'nın ideolojik yapısı hakkında bilgili olmamız ve ortak bir nitelendirme yapabiliyor olmamız son derece önemlidir. Çünkü bu, aynı zamanda mücadele edilecek hedefi de işaret etmektedir. Terörle mücadele konusunda bugün gelinen noktada, terörü yalnızca askeri bir girişim ile yok etmenin mümkün olamayacağı, mutlaka fikri yönden de yapılacak bir mücadele ile terörün ideolojisinin etkisiz kılınması gerektiği tartışılmaz bir gerçektir.
PKK, materyalist fikirleri ve materyalizme dayalı komünist ideolojinin propagandasını yaparak özellikle gençlerin beyinlerini yıkamakta ve kamplarına komün yaşamına almaktadır.
PKK ateist fikirleri yayarak din ahlakına ve vicdanlarımızın sesini dinlediğimiz yaşamımıza karşı çıkmakta, bu durum kamplarına aldığı militanlara her türlü kötülüğü yaptırmasına yardımcı olmaktadır. Dolayısıyla küçük yaşlardan itibaren din ahlakına düşman olarak yetiştirilen, vicdandan ve her türlü güzel ahlaktan yoksun olan örgüt üyeleri, devletimizin istikrarı ve halkımızın güvenliği için büyük bir tehdit olmaya devam etmektedir.
PKK, terörist olarak yetiştireceği kişilere öncelikle diyalektik materyalizm felsefesinin eğitimini vermektedir. Bu durum bilinen ve çeşitli kaynaklarla ıspatlanabilecek bir durumdur. Dolayısıyla bizlerin bunun farkında olması ve devlet organları olsun, sivil toplum kuruluşları olsun veya bireysel olarak halkımız olsun, PKK’nin beslendiği fikir ve ideolojilerin farkında olarak teröre karşı doğru, silahlının yanında fikri mücadeleyi hep beraber vermemiz şarttır.
Burada özellikle medyamızın, aydınlarımızın, sivil toplum kuruluş yöneticilerin tüm vatandaşlarımıza doğru olan mesajları vermesi, ayrılıkçı habercilik ve analiz yerine sevgi, barış, ortak tarihi, kültürel ve dini temellerimiz hakkında bilgi verilmesi, kardeşliği aşılaması, güzel haberleri alışkanlık edinmesi son derece önemlidir.
Terörü temelli olarak ortadan ancak böyle bir çalışma kaldırabilir. Yani PKK’nin dayandığı fikri temelleri çürüterek ve beslenmesine olanak tanımayarak, gençleri militan olmaktan alıkoymak, onları toplumumuza sağlıklı, vicdanlı, sevgi dolu, Allah’tan korkan ve O’nu seven bireyler olarak yetiştirmek.
Bu tür mücadele sadece bugün için değil, asıl ileri tarihler için çözüm getirecektir. PKK terörünün dayandığı felsefenin farkına vardıkça vatandaşlarımız biribirine düşürme oyunlarına karşı da daha dikkatli olarak bilinçlenecek, teröre karşı daha dik, daha bilgili, güçlü ve hazrılıklı duracaklardır.
“Allah yolunda öldürülenleri sakın 'ölüler' saymayın. Hayır, onlar, Rableri katında diridirler, rızıklanmaktadırlar.” [Ali İmran Suresi, 169.ayet]
"İnkar edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur." [Enfal Suresi, 73.ayet]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder