25 Ağustos 2013 Pazar

Mehdiyet en kör gözlerin bile göreceği hale gelmiştir!

Mehdiyet en kör gözlerin bile göreceği hale gelmiştir!
Ortadoğu'da gerçekleşen kargaşa ve dökülen kan Hz. Mehdi'nin geliş alametidir.

Dikkat ederseniz o kadar büyük olaylar oluyor ki, Mehdiyet o kadar aleni gelişiyor ki, en kör gözler bile Hz. Mehdi’nin geldiğini anlayacak hale geldiler. Bazı kişiler Hz. Mehdi şahs-ı manevidir, yok gelmeyecek deyip dursunlar ama konuşmakla olmuyor, inkar etmekle de olmuyor. Artık Allah en uykuda olan, en zayıf akıllı olan insanların bile anlayacağı gibi büyük olaylar yaratıyor ki, Hz. Mehdi’nin ve Hz. İsa’nın geldiğini insanlar anlasınlar, daldıkları derin uykudan uyansınlar, akıllarını başlarına alsınlar. Çünkü İslamdünyaya büyük bir hızla hakim oluyor. Dikkatlice dünyaya bakarsanız Hz. Mehdi’nin bütün çıkış alametlerin gerçekleştiğini görürsünüz.
Hz. Hızır her tarafta kol geziyor ama Allah insanların aklını alacak şekilde çok aleni göstermiyor. Kimi derin uykuda farketmiyor, kimine bağırırsın uyanmaz, kimini ayağa kaldırırsın yine uyanmaz, kimi de en ufak bir fısıltıda uyanır. Dolayısıyla her insanın anlayacağı bir vakit vardır. Çok kısa bir süre sonra Hz. Mehdi’yi ve Hz. İsa’yı karşımızda gördüğümüzde peygamberimizin müjdesinin gerçek olduğuna kendi gözlerimizle şahit olacağız.
Ortadoğu’da ard arda yaşanan gerginlikler de Hz. Mehdi’nin çıktığını tüm dünyaya müjdeliyor. Neden biliyor musunuz? Müslümanların bu kadar perişan duruma düşmesi artık başlarında birisinin olmasının vakti geldiği içindir. Çok yakında hamiyet-i İslamiye feveran edecektir. İşte o zaman Hz. Mehdi İstanbul’dan kutsal emanetlerle birlikte büyük bir ihtişamla çıkacaktır.
Şeyh Nazım Ortadoğu’da yaşanan tüm karışıklıkları çok önceden bildirmişti ve bunların bir alamet olduğunu söylemişti:
Ortadoğuda Hz. Mehdi çıkana kadar karışıklıklar yaşanacağı bir hadiste şöyle bildirilir:
Şam'da fitneler bir taraftan sakinleştikçe, diğer bir taraftan alevlenir. Gökten çağırıcı bir melek "Mehdi emirinizdir. Mehdi Halifenizdir" demedikçe de fitneler bitmez. (Mustafa Reşit Filizi, Risalet-ül Huruc-ül Mehdi, s. 63)
Ortadoğu'da yaşanacak olaylar yalnızca kargaşa, çatışma ve savaşlardan ibaret olmayacaktır. Hz. Mehdi, çıkışının ardından büyük bir çoğunluğu bu bölgede bulunan İslam dünyası ülkelerini biraraya getirecek, çok güçlü bir ekonomik ve siyasi birliğin oluşmasına vesile olacaktır. Hz. Mehdi, Hz. İsa ile bu bölgede buluşacak ve birlikte namaz kılacaklardır. Hz. Mehdi Tabut-u Sekine'yi ve kutsal emanetleri bulundukları yerden çıkaracaktır. Dünya tarihine damgasını vuracak daha pek çok önemli olayın yine bu bölgede gerçekleşeceğini hadisler ışığında ve İslam alimlerinin izahları doğrultusunda anlatmaya devam edeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder