16 Ağustos 2013 Cuma

Hz. Mehdi ile ilgili bu detayları biliyor musunuz?

Hz. Mehdi ile ilgili bu detayları biliyor musunuz?
Peygamberimizin hadislerinden ahir zamanda çıkacak olan ve tüm dünyayı müthiş bir ilimle, gayretle ve sabırla hak din olan İslam’a döndürecek olan Hz. Mehdi’yi okumaya devam ediyorum. Dünyada yaşayan her insan, Yahudisiyle, Hırisiyanıyla, Müslümanıyla Hz. Mehdi’ye tabii olacaklarsa o zaman bu mübarek şahsı çok iyi tanımalı, tüm detaylarıyla öğrenmeliyiz diye düşünüyorum. Bugün Hz. Mehdi ile ilgili öğrendiklerimin çok kısa ama net bir özetini sizlere sunacağım. 
- Hz. Mehdi yaklaşık 40 yıl boyunca içinde bulunduğu toplumdan gizlenecek ve tanınmayacak. 
- Allah ahir zamanda tüm dünyaya Hz. Mehdi’yi ve Hz. İsa’yı hediye edecek. 
- Hz. Mehdi’nin yanında son derece sadık, korkusuz, samimi ve Kuran’a tam bağlı bayan ve erkeklerden oluşan tam 300 talebesi olacak. 
- Hz. Mehdi hiç siyasete girmeyecek, tüm dünyaya İslam’ı hakim ederek hükmedecek. 
- Hz. Mehdi inkar edenler tarafından çok fazla saldırıya uğrayacak, hapse atılacak, fakat Allah bu saldırılardan onu koruyacak, ona hiçbir şekilde zarar veremeyecekler. O her saldırıdan sonra daha da güçlü bir şekilde halkın önüne çıkacak. 
- Hz. Mehdi evlenmeyecek, çocuğu olmayacak. Hz. Mehdi’nin talebeleri de evlenmeyecekler. Dünyada malları, mülkleri olmayacak. Hepsini Allah yolunda harcayacaklar. 
- Mehdiyet döneminde damla kan akmayacak. Mehdiyette halka ve devletlere baskı olmayacak. İnsanlar tam anlamıyla özgür olacaklar. 
- Hz. Mehdi hiçbir tarikata bağlı olmayacak, tüm tarikatları ve mezhepleri kaldıracak. Tüm Müslümanları Kuran’ın yüksek ahlakı altında birleştirecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder